Grönt med smak av marshmallows




Från en alldeles för maffig måndagsmiddag blev gårdagens mat istället något i det enklaste slaget. För både ekonomin och även hällsans skull blev det ett ihopkok av vad som fanns hemma och resultatet blev en sallad. En underbar sallad! Det är absolut en favorit, du kan variera dem till det oändliga och det blir nästan aldrig onyttigt! Själv gjorde jag en kycklingsallad med pasta och såsen blev en mild senapsdressing. Gott, fräscht och inte minst: sommrigt!

Sallad:

Kyckling
Ruccola
Tomat
Svamp
Fetaost
Rödlök
Pasta

Dressing:

Creme fraiche, lätt
Dijonsenap
Vitlök
Honung
Lagrad ost, fin riven
Salt & peppar

Tillsätt alla ingredienser efter smak och blanda väl. Ett tips är att göra såsen en liten stund i förväg så att alla smaker verkligen får dras in och komma fram. Jätte enkelt och gott :)





Gårdagskvällen avslutades med tisdagsmys med vännerna. Planen var att vi skulle ut i naturen och grilla marshmallows, med så blev inte fallet. Istället blev det kaffe med kallla marshmallows innomhus. Funkade bra det med, men jag vågar nog påstå att varma marshmallows är så mycket godare....

Kommentarer
Postat av: Josefin

Oh va grymt med en mat blogg!! Denna kommer jag o Otto följa och läskas av... framför allt när det gäller ost och sånna grejer... de utbudet är ganska så magert... eller de finns men det är svindyrt! Puss o kram o ha de bra!!

2010-05-12 @ 21:09:56
URL: http://josefinwb.blogspot.com/
Postat av: sanna

mer uppdatering!!!

2010-05-14 @ 10:27:42
Postat av: frida

ja nu får du komma dig hem så vi får oss lite mer uppdateringar.. torrt på matfronten för min del:)

2010-05-15 @ 10:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0